Weekend!!
Door: nicolehaazen
Blijf op de hoogte en volg Nicole
19 Maart 2011 | Verenigde Staten, Menlo Park
Gisteren heb ik ook de kans gehad om wat meer mensen te leren kennen. Helaas zijn er geen andere internationale studenten die hier voor een kortere periode zijn. Mijn groep bestaat voornamelijk uit postdocs en promovendi. (even kleine uitleg; dit zijn mensen die na hun studie verder onderzoek uitvoeren op de universiteit voor 4 of 2 jaar, maar sommige zitten er al 6 jaar). Het is dus al een echte hechte groep en ze zijn allemaal al gesetteld. Ik denk dus niet dat ik in mijn groep vriendjes vind om San Francisco ofzo te gaan verkennen want ze hebben het allemaal al gezien...Wel zijn ze harstikke aardig, zo werd ik gisteren al meteen uitgenodigd om te komen eten en een filmpje te kijken.
Om toch wat nieuwe mensen te leren kennen heb ik mij aangesloten bij de Belgium Association, er is geen nederlandse.. Komende maandag heb ik een lunch met die groep. Ben benieuwd!
Ohh ja, het regent hier!!! Echt niet grappig, volgens mij heb ik per ongeluk het nederlandse weer ook in mijn koffer gepropt..Kwam hier voor de zon!
XX
19 Maart 2011 - 18:35
Mark:
Yes, yes yes,
Ik ben de eerste die iets schrijft. Ziet er goed uit lieverd. Alleen wel jammer van het weer. Weet zeker dat je nog genoeg zonnige dagen tegemoet gaat.
XXX -
20 Maart 2011 - 07:59
Anique:
Yes en ik ben de 2e die iets schrijft. Maar die stoere mountainbike ziet er goed uit!! Ik zie je al helemaal fietsen daar over die brede amerikaanse straten. Succes maandag en belgen zijn ook aardig:)
xx -
20 Maart 2011 - 09:39
Tessie:
Hee Nicole,
Ik snap helemaal niks van wat je gaat doen maar het is vast heel belangrijk! Heel veel succes en ik hou je in de gaten, het ziet er allemaal goed uit op het eerste gezicht!!!!
Veel plezier xxxx -
20 Maart 2011 - 10:46
Nadine:
Owww Nicole het is goed mis dan want hier schijnt de ZON!!
Weetje wat ik speciaal voor jou zal doen? Ik zal het warme weer vanuit Nederland gewoon meenemen als ik volgende week ga en dan komt alles goed... -
20 Maart 2011 - 18:58
Maria:
Fijn dat je je stage opdracht zo ziet zitten dan wordt het een succes bij jou!! En Belgen zijn zeer gezellig, vandaag heb ik ze nog opgezocht in Knokke en ik heb veel kleedjes'' van ze gekocht voor in de zon die hier al heerlijk z'n best doet. Was jij in de tax-free nog geslaagd voor een lekker luchie? Een vliegende start toegewenst met een lekker zonnetje dat moet lukken daar in Californie!! En vanavond gezellig skypen met je ouders.
Liefs ook van Wim -
21 Maart 2011 - 10:11
Nicky:
In het weekend inlezen? Dat gaat te ver...