Mijn kleine reisdagboek
Door: nicolehaazen
Blijf op de hoogte en volg Nicole
08 Maart 2011 | Nederland, Amsterdam
Ik denk dat jullie het eigenlijk allemaal al weten, maar volgende week woensdag verder ik naar Stanford. Even een kleine topografische hint; het ligt in Californië te USA en het zonnetje schijnt er vaak :)
Mij leek het leuk om een soort dagboek, ofja het wordt echt geen dagboek maar meer een weekboek, bij te gaan houden zodat het thuisfront (jullie) weet wat ik allemaal uitspook. Ik zal proberen mijn ervaringen waarheidsgetrouw te vertellen, misschien soms hier en daar lichtelijk gecensureerd...(Afhankelijk van de situatie)
Hopelijk kan ik veel mooie verhalen posten en hoor ik van jullie leuke verhalen uit Nederland!
We schrijven! ;)
Nicole
08 Maart 2011 - 08:54
Femke:
Hey Nicole,
Leuk,! ik ga je zeker volgen!
Fem -
08 Maart 2011 - 19:23
Maria:
Leuk! we gaaan je natuurlijk volgen, maar eerst afscheid nemen,,,tot vrijdag -
09 Maart 2011 - 11:39
Tant Toosje:
Hallo Nicole
Leuk om jou op deze manier een beetje te kunnen volgen straks in Stanford. We wensen jou natuurlijk een super tijd daar. Mark ook niet te veel eenzame gevoelens toegewenst.
Ik bel je nog voor vertrek.
Bye bye -
10 Maart 2011 - 17:55
Papskie:
uiteraard volgen wij jou ook!! -
10 Maart 2011 - 18:06
Frieda:
Nicole wij wensen jou een fijne en leerzame stage daar in Stanford. We blijven je volgen.
Groetjes ook van Wim en Harm en Martijn. -
11 Maart 2011 - 15:17
Nadine:
Heej Nicole,
Ik heb je site inderdaad via facebook gevonden.
Heel veel plezier vanavond op je housewarming/byebye-party! En ik ga dinsdag/woensdag voor je duimen dat je hele kledingkast in die koffer past. Zo niet: denk aan de sportieve look en alle gave dingen die je daar gaat shoppen :)
xx -
12 Maart 2011 - 08:06
Anique:
Nicolskie:)
Hopelijk was het nog een gezellig avond gisteren. Heel veel succes en plezier in het zonnige Stanford. Ik ga je wel missen hoor:(
Liefs, Anique -
21 Maart 2011 - 19:55
Oma Pijnenburg:
Beste Nicole
Veel groeten en succes met je stage .
Wel fijn jouw ervaringen te lezen.
Oma