Mijn nieuwe thuis - Reisverslag uit Menlo Park, Verenigde Staten van Nicole Haazen - WaarBenJij.nu Mijn nieuwe thuis - Reisverslag uit Menlo Park, Verenigde Staten van Nicole Haazen - WaarBenJij.nu

Mijn nieuwe thuis

Door: nicolehaazen

Blijf op de hoogte en volg Nicole

17 Maart 2011 | Verenigde Staten, Menlo Park

Hello!,

Na precies 24 uur reizen ben ik gisteren zonder problemen aangekomen bij mijn nieuwe tijdelijke thuis. Bij het 24 uur reizen hoorde een autoreis naar Schiphol, vliegen naar Londen, overstappen op mijn vlucht naar San Francisco, verschillende treinen naar Menlo Park en afsluitend een heerlijke voettocht met mijn loodzware koffer van 1 uur. (Gelukkig had mijn koffer goede wielen!)

Tijdens mijn wandeltocht viel het mij op hoe groot hier de huizen zijn en hoe dikke auto's hier voorbij reiden. Ik heb echt al meerdere porsches gezien...(ik hoorde ook later dat ik me in een zeer rijke wijk bevind) Maar uiteindelijk stond ik dus moe en bezweet voor de voordeur van mijn nieuwe thuis en werd ik door mijn gastvrouw/man (Maria and Jim) heel leuk en enthousiast verwelkomd. Bovendien heb ik al kennis gemaakt met mijn 2 huisgenoten, dus 2 andere studenten die hier "logeren". Het zijn allebei 2 echte amerikanen die beide goed snel praten. Meteen kreeg ik tips waar ik goed kon gaan eten en winkelen!
Ik ben nog niet gaan winkelen, daar had ik echt de puf niet voor, maar ik ben wel lekker wat eten gaan halen. Ook heeft Maria mij nog meegenomen naar de supermarkt zodat ik dadelijk wat kan eten voor ontbijt. (het is nu hier 8 uur in de ochtend)

Dus dat ga ik nu eerst even doen, maar ik wilde jullie even updaten :)

Liefs,
Nicole

• 17 Maart 2011 - 15:11

Nadine:

He Nicole,

Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen! Dus die kledingkast paste tóch nog in die koffer?
    x

• 17 Maart 2011 - 15:20

Nicole Haazen:

Met een beetje prop-techniek kom je heel ver ;)

• 17 Maart 2011 - 16:25

JJ:

En mis je me al?

• 17 Maart 2011 - 16:52

Nicole Haazen:

Ligt eraan wie "Jij" is...

• 17 Maart 2011 - 17:17

Anique:

haha nicolskie..eten en shoppen..belangrijk dat je dat iig weet waar je dat kunt doen..de rest komt later;)

Liefs,

• 17 Maart 2011 - 17:32

Mark:

Hee schatje,

Fijn dat alles goed is gegaan.

Tot gauw op skype.

XXX

• 17 Maart 2011 - 17:52

Marij En Frank:

Hoi Nicole,
    Dat winkelen komt nog wel,denken we. Eerst maar eens even goed uitrusten. Dan gaat dat zeker lukken. Fijn dat de reis goed verlopen is. Wanneer moet je eigenlijk gaan beginnen?
    Veel groeten Marij en Frank

• 17 Maart 2011 - 18:22

Maria:

Nou weet je dus eindelijk wie in je kersthuis wonen, fijn dat ze meevallen!
    En nou natuurlijk even settelen.
    Fijn dat je de tijd nam om ons op de hoogte te brengen. Maar goed dat je de rugzak had en niet de trolly, dan had je 2 koffers een uur moeten trekken. Wel dikke auto's maar geen bus? Zeg dat ontbijt is dat daar een boterham met kaas of pancake's? We willen alles weten en vooral horen dat je een geweldig leuke en succesvolle tijd daar zult hebben! Liefs

• 17 Maart 2011 - 19:57

Papskie:

Hoi Nicole, fijn dat het allemaal goed is gegaan. Heb je al lekker geslapen in je nieuwe huisje? Waarschijnlijk heb je geen yetlag, want dat krijg je met name als je naar het oosten vliegt. We wachten nieuwsgierig af hoe het verder is gegaan in het vliegtuig en zo.
    Vandaag nieuwe broek gekocht, maar niet bij "Boss".

liefs,
    Papskie en mams